en | мк

Пакети за Интернет продавница

Понуда за изработка на Интернет продавница

Наместо да купувате Интернет продавница, ние ви нудиме да отворите веднаш, без почетен трошок, и да плаќате месечна претплата за нејзиното користење онолку колку што ќе ја користите. Доколку сепак имате желба да го купите софтверот, со цел да немате месечен трошок во иднина, контактирајте нѐ и ќе ви испратиме понуда. 

Погледнете ги пакетите, и изберете пакет кој најмногу одговара на Вашите потреби.

 

 

 

 

 
 
 
 • Провизија
 • Број на производи
 • Начини на плаќање
 • Веб простор
 • Трансфер
 • Е-маил адреси
 • Помош при поставување и работење со продавницата
 • Поддршка
 • Интеграција со дистрибутери/магацини
 • Можност за сопствено уредување на содржината на web продавницата
 • Можност за сопствена измена на боја, лого и сл. на web продавницата
 • Интеграција со Google analytics
 • Сервер, хостинг и дневен бекап
 • Внесување на производи од Excel, csv
 • Оптимизација за пребарувачи (Google, Bing, Yahoo)
 • Напредна оптимизација за пребарувачи (Google, Bing, Yahoo) - Advanced SEO
 • Интеграција со Google E-commerce
 • Повеќејазичност
 • Експорт на производи во Excel, csv, xml
 • Модули за пресметка на цена и време на испорака, согласно дадени критериуми
 • Модул за новости/вести
 • Напредно пребарување
 • Можност за филтрирање
 • Модул за сродни производи
 • Мислења, оценки и коментари за производи
 • Можност за справување со исти производи од различни дистрибутери/добавувачи
 • Различни нивоа (улоги) за администрација
 • Поврзување/интеграција со ЕРП
 • Групи на купувачи/потрошувачи
 • Различни ценовници, попусти и промоции по групи на купувачи
 • Систем за лојални купувачи (клуб)
 • Интегрирани mailing/news листи

Basic

1.290,00 ден. месечно

 
 • Без провизија
 • 300
 • 1
 • Неограничено
 • Неограничен
 • Неограничено
 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 

Pro

2.490,00 ден. месечно

 
 • Без провизија
 • 2.000
 • 2
 • Неограничено
 • Неограничен
 • Неограничено
 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 

Bussiness

4.490,00 ден. месечно

 
 • Без провизија
 • 10.000
 • 2
 • Неограничено
 • Неограничен
 • Неограничено
 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 

Unlimited

8.190,00 ден. месечно

 
 • Без провизија
 • Неограничено
 • Неограничено
 • Неограничено
 • Неограничен
 • Неограничено
 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 •  

 
 

 

Цените се изразени во денари и во истите не е пресметан ДДВ

 

 

 

Сеуште се двоумите? Се прашувате зошто да не изберете нас и нашиот софтвер?

 

Затоа што:

 • Grabashop платформата е развиена од нас, и не е прилагодено решение од странство.
 • Направена е од почеток за да ги задоволи потребите на бизнисот.
 • Преку нашата платформа се прави трговија од неколку милиони евра годишно.
 • Направена е од тим кој секојдневно ја развива, дополнува и подобрува.
 • Има тим кој ќе стои зад вашиот Интернет бизнис.
 • Е-трговијата и маркетингот се области кои се менуваат брзо, а во вакви случаи најдобро е да се потпрете на цврст и професионален тим.

 

Погледнете ги нашите референци, нашиот тим и размислете кому ќе го доверите Вашиот Интернет бизнис.